کرم پاتیسیر

مواد لازم:(دستور اول)

شیر .......................... 2 پیمانه 
شکر ......................... 2/1 پیمانه 
آرد سفید ................... 2 ق.س
آرد ذرت ..................... 2 ق.س 
وانیل ......................... 2/1 ق.چ
خامه ......................... 1 پیمانه 


طرز تهیه:

شیر و شکر و آردها و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و سپس روی حرارت قرار می دهیم. زمان می دهیم تا کرم به غلظت مناسب برسد. 
از روی حرارت بر می داریم و هنگامی که از حرارت افتاد خامه را اضافه می کنیم. 
می توان به جای وانیل از زعفران آب کرده برای رنگی کردن کرم استفاده کرد. 
                                    --------------------------------------------
مواد لازم:(دستور دوم)

 زرده تخم مرغ .......................... 1 عدد
  شیر ..................................... 1 پیمانه
  شکر .................................... 1/2 پیمانه
  آرد ذرت ................................ 1 ق.س
  وانیل .................................... 1/2 ق.چ


  طرز تهیه:


زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا کاملا سفید و سفت شود. آرد را در ظرف لعابی کوچکی می‌ریزیم و شیر را به‌تدریج داخل آرد می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود، بعد ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مایه جوش بیاید و کمی غلیظ شود. کرم را از روی حرارت برمی‌داریم و بعد از سرد شدن مصرف می‌کنیم. ممکن است در این مایه یک قاشق سوپخوری کاکائو نیز اضافه کنیم؛ در این‌صورت کاکائو را با شیر و آرد مخلوط و کرم را مطابق دستور فوق آماده می‌کنیم.
می‌توانیم وقتی کرم کاملا آماده شد ۵۰ گرم کره نیز در آن بریزیم و به هم بزنیم و بلافاصله از روی حرارت برداریم.


 

/ 0 نظر / 396 بازدید