شیرینی برنجی (نان برنجی)

 

 عید نوروز بدون شیرینی سنتی ایرانی هرگزاز خود راضی

نون برنجی یا شیرینی برنجی یکی از همون شیرینی های سنتی خوشمزست که من عاشق طعم و عطرش هستم ، بوی روغن کرمانشاهی و عطر برنج واقعآ محشره . می تونید امتحان کنیدچشمک

مواد لازم:

روغن جامد  ................... 250 گرم (من از 150 گرم روغن جامد + 100 گرم روغن کرمانشاهی استفاده کردم)

پودر شکر نرم ................ 175 گرم

تخم مرغ ....................... 1 عدد

پودر هل ........................ 1 قاشق مربا خوری

آرد برنج ........................ 500 گرم

گلاب ........................... یک دوم پیمانه

تخم خرفه .................... به میزان لازم

زعفران ........................ مقداری

 

1. سعی کنید از آرد برنج مرغوب استفاده کنید و آن را چند بار الک کنید.

2. میتوان از روغن کرمانشاهی یا همان روغن حیوانی برای عطر و طعم بهتر شیرینی استفاده کرد.

3. رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.

طرز تهیه :

ابتدا روغن , پودر شکر و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملآ نرم و لطیف شود.

            

سپس سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب بزنید تا سفت شود و به مواد فوق اضافه کنید.

پودر هل را با آرد برنج مخلوط کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید و در آخر گلاب را اضافه کنید. اگه زعفرانی دوست دارید میتوانید زعفران هم اضافه کنید.

بهتر است که این خمیر به مدت یک شب استراحت کند.

بعد از 24 ساعت استراحت گلوله های کوچکی در دست آماده کرده و در سینی فر قرار داده و اگه دوست دارید روی شیرینی ها مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید و یا با پسته تزیین کنید 

   

 

در فر 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. توجه کنید تا وقتی شیرینی خنک نشده از سینی جدا نکنید چونکه شیرینی ترد است و متلاشی میشود

بعد از پخت روی توری فلزی قرار دادم تا کاملآ خنک بشن. اگه به عکس توجه کنید میبینید که این شیرینی ها اصلآ تغییر رنگ ندادن.

شیرینی خوشمزه و اصیل ایرانی برای سفره هفت سین شما

پیشاپیش سال نو مبارک

/ 0 نظر / 74 بازدید