دلمه کلم

مواد لازم:

برنج نیم پز .............................. 1 پیمانه

لپه پخته شده ......................... 1/2 پیمانه

سبزی معطر ........................... نیم کیلو

گوشت چرخی ........................ 300 گرم

کلم برگ ................................ 1 عدد

پیاز متوسط ........................... 1 عدد

شکر و آبلیمو ......................... به دلخواه

نمک و فلفل و ادویه ................ به مقدار لازم

روغن ................................... مقداری

طرز تهیه:

کلم را در آبجوش حدود 10 دقیقه بجوشانید و برگ ها را از هم جدا کنید.

برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را نیم پز کنید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آبلیمو و شکر را اضافه کرده(میزان ترشی و شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره). از مواد داخل برگهای کلم گذاشته و در قابلمه میچینیم. و در آخر کمی آبلیمو(سرکه) و شکر و 1 لیوان آب (زیاد آب نمیخواد) و کمی زعفران و کره یا روغن روی دلمه ها ریخته تا بپزد.

        

دلمه های خوشمزه ما آماده خوردن هستند

بفرمایید

نوش جان


/ 0 نظر / 38 بازدید