حلیم با گوشت گوسفندی


 

مواد لازم:

  • بلغور گندم ...................... 2 لیوان

  • گوشت گوسفند ............... 500 گرم

  • کره یا روغن محلی ............ مقداری

  • نمک ............................... مقداری

  • آب ................................. 3 برابر میزان بلغور گندم

طرز تهیه:

گوشت و نمک را بگذارید بپزد و داخل بلغوری که از قبل خیس شده میریزیم.آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود (می تونیم با گوشتکوب برقی بکوبیم) مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.

/ 0 نظر / 59 بازدید