سوپ کدوحلوایى و کارى

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

  • کدوحلوایی: 800 گرم
  • کره گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
  • سیر: 2 حبه،‌رنده شده
  • پودر کاری: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب مرغ: 3 پیمانه، 750 لیتر
  • خامه: نصف پیمانه

روش تهیه:

1- کدوحلوایی را پوست کنده و در قابلمه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی آن را بپوشاند. با در بسته و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

2- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط آب کرده و پیاز و سیر را 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. آب مرغ و کدو حلوایی را اضافه کنید.

3- هنگامی که سوپ به جوش آمد در آن را بسته و 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو آن را با غذاساز پوره کرده و خامه را به آن اضافه کنید.

...

 

نکات:

۱- به جای پیاز می‌توانید از یک ساقه تره‌فرنگی درشت استفاده کنید. در این صورت سیر حذف شود.

۲- برای غنی‌تر شدن سوپ می‌توانید 50 تا 75 گرم مغز تخم کدوحلوایی بو داده یا خام را آسیاب کرده و به آن اضافه کنید.

۳-میتوان سوپ را با تخم کدوحلوایی، پنیر رنده شده و پیازچه ساطوری‌شده تزیین کرد.

/ 0 نظر / 11 بازدید