کیک هویج و گردو

 

 

با تشکر از رز عزیز

مواد لازم :

 آرد .............................. 1 و 4/ 1  پیمانه
 هویج رنده شده ............. 1 و 1/4 پیمانه
 تخم مرغ ...................... 2 عدد
 روغن .......................... 1/2 پیمانه
 شکر ........................... 1  پیمانه
 گردو خرد شده .............. 1/2  پیمانه
 پکینگ پودر ................... 1 قاشق مرباخوری سرپر
 دارچین ........................ 1 قاشق غذاخوری
 وانیل کمی
 نمک کمی

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را میزنیم ، حدود دو دقیقه کافیست .
شکر را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم تا کرمی شود .
روغن رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم .
هویج  رنده شده ، گردو و دارچین را اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم .
آرد الک شده و پکینگ پودر و کمی نمک را اضافه کرده و آروم مخلوط میکنیم . داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه میذاریم تا روش طلائی بشه . شاید این مدت بیشتر بشه ، حتما کیکتون رو چک کنید.
میتونید با کرم پنیری یا شکلات آب شده هم تزیین کنید.

/ 0 نظر / 151 بازدید