شیرینی نخودی

 

مگه میشه عید بیاد و شیرینی نخودچی خونگی نداشته باشیم؟! به نظر من که سفره هفت سین بدون شیرینی سنتی نمیشهلبخند

 مواد لازم :

آرد نخودچی .................. 400 گرم

آرد سفید ...................... 100 گرم

پودر قند بسیار نرم ........ 250 گرم

روغن جامد ................... 250 گرم

پودر هل ....................... 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته برای تزیین ..... به میزان لازم

 طرز تهیه :

1.آرد نخودچی و آرد سفید را الک کرده و کنار بذارید

2. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

ابتدا پودر قند و روغن جامد را مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب هم بزنید،
...
...
...
سپس هل  را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی و آرد سفید را اضافه کنید. خوب ورز دهید تا خمیر نرم و منسجم شود. این خمیر نسبتآ خشک است و باید با ورز دادن خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
در صورت امکان می تونید به این خمیر 24 ساعت استراحت بدید و بعد خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید
و یا به این شکل
اینهم مدل هایی که من قالب زدم
میتونید با پودر و خلال پسته تزیین کرده و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
البته زمان پخت به دمای فرتون بستگی داره. اگر دیدید شیرینی نرم است و حالت خیس دارد مشکلی نیست وقتی در دمای محیط قرار بگیره و سرد بشه حالت شکنندگی شیرینی از بین میره. فقط توجه کنید که بعد از پخت باید شیرینی کاملآ داخل سینی خنک شده سپس در ظرف چیده شود، در غیر اینصورت شیرینی ها متلاشی میشوند.
شیرینی فوق العاده خوشمزه نخودچی باب طبع همه ایرانی های عزیز
مناسب عید و ایام نوروز
بفرمایید ...
کامتان شیرین
پیشاپیش عیدتان مبارک
/ 2 نظر / 110 بازدید
آلما

مرسی عالی بود

Gilda

این شیرینی ها خیلی خوب به نظر میاند اگه خدا بخواهد ، میخواهم ١ بار دیگه امتحان کنم ببینم خوب میشه یا نه :))))))))))