فرنی

 

 

مواد لازم:

شیر.......................... نیم لیتر
آرد برنج .................... 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر ........................ 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
گلاب ........................ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار  می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد سرو میکنیم.

نکته: میتوان شکر و گلاب را حذف کرد و فرنی را بعد از آماده شدن با مربای گل سرخ میل کرد.

/ 0 نظر / 30 بازدید