پای سیب

مواد لازم:

آرد .................... 170 گرم ( 2 پیمانه سر پر)

کره ................... 100 گرم

شکر ................. 100 گرم

تخم مرغ ........... 2 عدد

بکینگ پودر ....... 1 قاشق غذاخوری سر صاف

سیب زرد ......... 1 عدد

وانیل ............... 1/8 ق چ

دارچین و شکر برای روی سیب .... 1 ق غ

 

طرز تهیه :

1.کره و شکر را با همزن میزنیم تا تغییر رنگ بده و یکدست شود.

2.تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملآ صاف و کرمدار شود.

3.آرد و BP را با هم الک کرده و بتدریج اضافه میکنیم.

4. سیب را خرد کرده و دارچین و شکر را روی آن میپاشیم.

5. مواد را در قالب چرب شده میریزیم، (این مایع کمی سفت است)

6.سیب خرد شده را روی مواد میچینیم و کمی شکر روی همه مواد میپاشیم

7. کیک را در فری که از قبل روی 160 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم.

این کیک عطر فوق العاده ای داره ، سیب و دارچینخوشمزه

خیلی هم راحت و سریع آماده میشه، بعد از خونه تکونی و خستگی با یک فنجون چای خیلی میچسبهلبخند

نوش جون

/ 2 نظر / 50 بازدید
Gilda

بهترین ترکیب برای ١ کیک مرسی [گل]

مهسا

[گل]