حلوا کاسه شیراز

 

مواد لازم :

آرد برنج ................. 4 قاشق غذاخوری

نشاسته ..............  1 قاشق غذاخوری

شکر .................... 2/3  پیمانه

آب ....................... 2  پیمانه

روغن و گلاب ......... به مقدار لازم

زعفران .................به مقدار لازم


طرز تهیه :

آرد برنج را تفت ( بو ) داده و روغن را به آن اضافه کرده سرخ می کنیم . کمی آب روی نشاسته ریخته تا حل شود و بعد از یک دقیقه آب اضافی را میریزیم. شکر را با آب جوشانده و شیره شکر و گلاب و زعفران را به نشاسته اضافه نموده .وقتی آرد را به همان اندازه که خواستیم بو دادیم شربت را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود. وقتی حلوا پخت آن را در دیس یا سینی یا کاسه ریخته با پشت یک قاشق چرب به آن حالت می دهند بعد با خلال پسته تزیین کرده، پس از سرد شدن میل کنید.

/ 0 نظر / 85 بازدید