پلو بلغور

این پلو ؛ مخصوص ترکیه است و میتونم بگم که خیلی خیلی خوش طعم و لذیذ هست
مواد لازم: 
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز کوچک، خرد شده
  • یک قاشق چایخوری رب فلفل چیلی ترکی
  • 3 عدد گوجه فرنگی، نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 2 فنجان بلغور درشت، شسته شده
  • یک لیتر عصاره مرغ
  • من از یک عدد فلفل دلمه ای هم استفاده کردم.خیلی خوش طعمش میکنه.

روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود و مثل کته دم بکشد.من کباب تابه کنارش گذاشتم ولی از مرغ هم میشه استفاده کرد.

نوش جان

/ 0 نظر / 59 بازدید