پیراشکی گوشت به شکل گل

 

مواد لازم برای خمیر:

آرد ................... ۲ لیوان

تخم مرغ ........... ۱ عدد

شکر ................ ۱ ق چ

مایه خمیر ........ ۱ ق غ

نمک ............... ۱ ق چ

روغن  ............. ۱/۲ لیوان

مواد لازم داخل پیراشکی :

گوشت چرخ شده .................. ۲۰۰ گرم

پیاز درشت .......................... ۱ عدد

جعفری خرد شده ................. ۱ ق غ

رب گوجه فرنگی .................. ۱ ق غ

زرد چوبه ........................... ۱/۲ ق چ

نمک و فلفل ...................... مقداری

پنیر پیتزا .......................... به مقدار لازم

فلفل دلمه خرد شده .......... ۲ ق غ

کنسرو ذرت ..................... ۲ ق غ

طرز تهیه :

مایه خمیر را در نصف استکان آب ولرم حل کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه؛

آرد را با زرده تخم مرغ ؛ شکر؛ آب ؛ مایه خمیر ؛ نمک و روغن مخلوط کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیر یکدستی عمل آید. خمیر را به مدت نیم ساعت در جای گرمی قرار میدیم تا عمل بیاد.

پیاز را خرد کرده در روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت را اضافه میکنیم تا سرخ شود و بعدش رب گوجه فرنگی ؛ فلفل دلمه؛ کنسر ذرت و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. و در آخر جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را ریخته و کمی مخلوط میکنیم.

خمیر را با وردنه باز کرده و دایره هایی از داخل خمیر در میاریم و از مایه گوشتی به اندازه یک قاشق وسط خمیر قرار میدیم. بعد لبه دایره را به هم میچسبانیم.

میتونیم پیراشکی ها رو به هر شکلی که دوست داریم درست کنیم

مثل اشترودل در شکل زیر

یا مثل گل در ظرف کنار هم بچینیم

 

روی پیراشکی ها را زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد یا سیاه دانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم. (تا وقتی که روی پیراشکی ها طلایی شود) میتوانیم در روغن داغ فراوان هم سرخ کنیم.

طعم و عطر این پیراشکی واقعآ بی نظیره؛ حتمآ امتحان کنیدخوشمزه

مخصوصآ خمیرش که فوق العاده نرم و خوشمزه شده بود

اینهم نمایی از داخل پیراشکینیشخند

نوش جونلبخند

/ 1 نظر / 109 بازدید
فرنوش

واقعا ممنون , خیلی خوشمزه شد .