حلیم بادمجان

 

مواد لازم:

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

بادمجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد

عدس : ۱۰۰ گرم

لوبیا سفید : ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذا خوری

کشک ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان(به ذائقه خودتون بستگی داره)

گردوی چرخ شده : ۱/۲ فنجان

زعفران ساییده : مقداری

سیر داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نعناع داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم

سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد
بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس و لوبیا خیس خورده را به آن اضافه می کنیم
بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت ولوبیا وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادمجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود
سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود
حلیم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد
روی حلیم را با کمی کشک؛ نعناع داغ ؛ سیرداغ و گردو تزئین می کنیم

--- معمولآ برای حلیم بادمجان از عدس استفاده میکنند ولی من به دلیل اینکه حلیم سیاه نشود از لوبیا سفید و به مقدار کمتری از عدس استفاده کردم.

/ 1 نظر / 27 بازدید
فرنوش

در سفره جنوبی دیدم و درست کردم.این روش بار اولم بود. خوشمزه بود.ممنونم. از این غذاهای ساده بیشتر بذارید.[لبخند]