مواد لازم:

لبو متوسط : ۳ عدد رنده شده

روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری

هویج متوسط: یک عدد رنده شده

سیب زمینی : یک عدد رنده شده

آب مرغ : یک و نیم لیتر

ورمیشل : ۱۰۰ گرم

خامه : یک چهارم پیمانه

سرکه سفید یا آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

روش تهیه:

۱.روغن را در قابلمه ریخته و داغ کرده و لبو و هویج را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

۲.سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه آب مرغ را اضافه کرده تا به جوش آید و شعله را کم کرده ؛ با در بسته ۲۵ دقیقه تا بپزد.

۳. هنگامیکه سبزیجات کاملآ پخت نمک و فلفل را اندازه کرده و ورمیشل را اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه سرکه یا آبلیمو و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید.



دسته بندی : سوپ ها، منو پیش غذا

تاریخ: ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ - شنبه ٢ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :