این دسر خوشمزه و هوس انگیز که می بینید اسمش ترایفل هست.

ترایفل به دسری گفته میشه که از لا به لا چیدن هر چی‌ بمب کالری هست درست میشه. شما میتونید از انواع اضافه‌های یخچالتون مثل کیک، پودینگ، خامه، میوه، و ژله استفاده کنید. ترتیب هم نداره.پارفی و ترایفل فرق به خصوصی با هم ندارن.ولی‌ پارفی معمولان به صورت تک نفره سرو میشه ولی‌ ترایفل تو یه ظرف شیشه‌ای بزرگ و عمیق

مواد لازم:

کیوی , پرتقال , موز , آناناس , کمپوت گیلاس , (میتونید از انواع میوه های خوشگل استفاده کنید)

کیک پرتقالی به مقدار لازم

خامه فرم گرفته یا کاستر یا پودینگ که من از کستر استفاده کردم

پودر ژله به دلخواه (من از ژله پرتقالی , آلبالو ,کیوی ,موز و بولو بری استفاده کردم)

طرز تهیه:
من برای درست کردنش اول کیک رو برش زدم و ته ظرف چیدم. درلایه بعدی از کاستر استفاده کردم و لایه بعدی رو میوه گذاشتم و بعد ژله ای رو که توی یخچال گذاشتم و نیم بند شده رو ریختم و همینطور ادامه میدیم .البته انتخاب میوه ها و همینطور چیدمان توی ظرف سلیقه ای هست. فقط یادتون باشه که این دسر رو 7-8 ساعت قبل از سرو درست کنید و در یخچال بذارید تا حسابی خنک بشه و عطر میوه ها با هم میکس بشن. حتمآ امتحان کنید که خیلی خوشمزست...
ببینید چقدر خوشگل و هوس انگیزه!خوشمزه

دسته بندی : منو دسر، ترایفل

تاریخ: ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ - دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :