مواد لازم:

بیسکوئیت ........................ 200 گرم (من از بیسکوییت cricch استفاده کردم)
پنیر خامه ای ..................... 200 گرم
خامه ............................... 200 گرم
کره .................................. 100 گرم
شکر ................................ 3 یا 4 ق غ
شیر عسلی ...................... 3 ق غ (زیاد لازم نیست, من خودم طعمشو دوست دارم)
پودر ژلاتین ........................ 2 ق غ
شیر.................................. 1/2 لیوان
پودر ژله با طعم گیلاس ......... 1 بسته
کمپوت گیلاس .................... 1 قوطی

طرز تهیه:

بیسکوییتها رو آسیاب کنید که پودر بشه. مهم نیست بیسکویتتون چی باشه. بعد با کره مخلوطش کنید تا خمیری بشه. توی قالب خوب پهنش کنید و بذارید توی یخچال(نیم ساعت) مخلوط پنیر رو درست کنید. پنیر خامه ای و شکر رو خوب بزنید و خامه و شیر عسلی رو اضافه کنید. پودر ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید و به مواد اضافه کنید.این مخلوط را روی بیسکوییتها بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.و در آخر پودر ژله گیلاس یا آلبالو را با 3/4 لیوان آب جوش و 1/4 لیوان اب سرد مخلوط کنید و با کمپوت گیلاس روی مواد قبلی بریزید و دوباره توی یخچال قرار دهید تا خودشو بگیره.
 

دسته بندی : منو دسر، انواع چیز کیک

تاریخ: ۳:۱٠ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٩ اسفند ۱۳٩٠ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :