من عاشق عطر و طعم سیر در غذا هستم و معمولآ در اکثر غذاها استفاده میکنم.

سیر ها رو به صورت خلالی یا ریز خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. فقط باید مواظب باشیم، چونکه زود سرخ میشه و نسوزه . میتونیم کمی پودر زردچوبه هم بهش اضافه کنیم تا خوشرنگ تر بشه.

میتونیم تو شیشه بریزیم و در یخچال نگهداری کنیم.


دسته بندی : سیر سرخ شده

تاریخ: ٧:۳٠ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :