مواد لازم:

پیاز

روغن برای سرخ کردن

پودر زعفران یا زردچوبه

طرز تهیه:

پیازها را خلال کرده و در آب سرد میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا وقتی که به جوش آید ، در این مرحله میتوان زعفران یا زردچوبه را اضافه کرد که من استفاده نکردم.

بعد در آبکش ریخته تا آبش گرفته بشه یا روی پارچه ای تمیز میریزیم

در تابه ای روغن را داغ کرده و سرخ میکنیم . فقط توجه کنید که حجم کمی پیاز را در تابه ریخته تا یکدست سرخ شود.

به نظر من وقتی به این مرحله از سرخ شدن رسید کافیست از روی حرارت بردارید چونکه از این به بعد سریع میسوزد.

روغن اضافی اش رو میگیریم

و در نهایت ،،، پیاز کریسپی خوشمزه ما آمادست، میبینید چه خوشرنگ شده...

صدای کریسپی بودنشو میشنوید !

چه خوشمزه ، چه بامزه


دسته بندی : پیاز کریسپی

تاریخ: ٧:۳٧ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :