مواد لازم :

کره ...................... 250 گرم

پودر قند ............... 80 گرم

زرده تخم مرغ ....... 2 عدد

وانیل ................... 1/4 ق چ

پودر بادام ............. 100 گرم

آرد سفید ............ 320 گرم

پودر کاکائو .......... 1 ق س

رنگ خوراکی ....... 2 قطره

 

طرز تهیه :

ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سبک شود و تغییر رنگ دهد.

سپس زرده ها و وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.

آرد سفید و پودر بادام را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم، در این مرحله با دست ورز میدهیم

تا به این شکل درآید

خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم ، بعد از استراحت با رنگ دلخواه رنگ میکنیم. من از پودر کاکائو و رنگهای ژله ای ویلتون استفاده کردم.

 سپس خمیر را روی میز کار باز کرده و با قالب گل مینا قالب میزنیم و در سینی فر قرار میدهیم (من از قالب فنری استفاده کردم)

 

فر را از قبل با دمای 165 درجه سانتیگراد گرم کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت وقتی شیرینی سرد شد از سینی جدا میکنیم.

شیرینی نباید تغییر رنگ دهد و یا کناره و زیر شیرینی نباید تیره شود. اینهم از زیر شیرینی های خوشمزه من مژه

این شیرینی شیک و خوشمزه که راحت هم تهیه میشه میتونه گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان عزیزتون در ایام نوروز باشه

پیشاپیش عیدتان مبارک

نوروزتان پیروز


دسته بندی : انواع شیرینی

تاریخ: ۱:٠۸ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :