تشکر میکنم از شف طیبه عزیز بابت آموزش فراستینگ این کاپ کیک های خوشمزه

مواد لازم برای مافین:

آرد .................... ۲۳۰ گرم(میتوان ۳۰ گرم از آرد کم کرد و ۳۰ گرم پودر کاکائو اضافه کرد)

شکر ................. ۱۲۰ گرم

Bp ................... یک قاشق چایخوری

جوش شیرین...... ۱/۴ ق چ

نمک ................. کمی

شیر .................. ۲۲۰ میلی لیتر

تخم مرغ ............ ۲ عدد

کره ذوب شده ..... ۱۱۵ گرم

وانیل ................ ۱/۴ ق چ

مواد لازم برای فراستینگ :

خامه فرم گرفته ....... ۲ پیمانه

نوتلا ...................... ۲ قاشق غذاخوری

برای فیلینگ:

نوتلا .......... ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. آرد و BP ؛ جوش شیرین و نمک را الک کرده سپس شکر را اضافه کنید

۲. در ظرفی دیگر تخم مرغ ؛ وانیل ؛ شیر و کره ذوب و خنک را با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند

۳. مخلوط آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مرکزش را گود کرده و مخلوط فوق را به آن اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با یک قاشق فلزی هم بزنید.


 ۴. قالب مافین را چرب کرده یا از کپسول های مخصوص استفاده کنید و از مایه درونش بریزید. به طوریکه ۲/۳ کپسول ها پر شود.

 

سپس درون فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.

سینی رو که از فر بیرون آوردیم کاپ کیک ها رو از قالب بیرون آورده اجازه میدیم کاپ کیکها کاملا سرد بشن


   

وقتی میخوایم کاپ کیک مغزدار درست کنیم باید "اَپِل کُرِر" (مغز کن سیب) رو توی کاپ کیک ها فرو برده یه پیچ به دستمون داده اپل کرر رو بلند کرده و بعد با انگشت اون تیکه کیکی که توی اپل کرر مونده رو بیرون آورده و کنار بذاریم

...

...

حالا با یک قاشق کوچیک وسط کاپ کیک ها رو با نوتلا پر میکنیم

و اون تیکه کیکی که جدا کرده بودیم رو سر جاش برمیگردونیم

برای فراستینگ نوتلا و خامه فرم گرفته را با هم فولد کنید ولی اگر میخواهید شکل ابر و بادی داشته باشد زیاد فولد نکنید تا نوتلا در خامه مشخص باشد و زیاد مخلوط نشود.

از ماسوره ساده خیلی بزرگ میتوان استفاده کرد. اگر ماسوره به این بزرگی ندارید از یک قیف پلاستیکی کلفت هم میتونید استفاده کنید.

سه ردیف روی هر کاپ کیک به صورت مارپیچ فراستیگ کار کردم

اینهم یک کاپ کیک شکلاتی نوتلایی فوق خوشمزه فندوقی برای روز عشق تقدیم به همه عشاق شکلات قلبخوشمزه


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر، ولنتاین، کاپ کیک و مافین

تاریخ: ٤:۳٥ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :