شاید این یکی از خوشمزه ترین روش های تهیه مرغ باشه ؛ اگه حوصله به خرج بدید و درست سس این مرغ را تهیه کنید, عاشق آن خواهید شد.

مواد لازم:

مرغ ..................................... 4 ران کامل

پیاز بزرگ ............................. 2 عدد

سیر .................................... 6 حبه

گوجه فرنگی ......................... 5 عدد

لوبیا سبز ............................ یک مشت

زیتون ................................ یک لیوان

زنجبیل رنده شده ................. 2 قاشق غذاخوری

شیر نارگیل .......................... یک لیوان


ادویه ها:

گرم ماسالا : 2 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری

پودر کاری : 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و سفید : یک قاشق غذاخوری

زیره : یک قاشق چایخوری

میخک : 2 عدد

جوز هندی : یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:

. ابتدا مرغ رو سرخ میکنیم.تا کاملآ سرخ و قهوه ای بشه . البته توی این مرحله نمیخوایم مرغ رو کاملآ بپزیم فقط قصدمون مزه دار کردن و سرخ شدن مرغ هست.

. تکه های ران رو از تابه خارج میکنیم و پیاز رو داخل همون روغن میریزیم و دما رو کم میکنیم,وقتی پیاز نرم شد ادویه ها رو به ترتیب بالا به جزء کاری اضافه میکنیم.این مخلوط یک حالت خمیری به ما میده که پایه همه خورش های کاریست.یادتون باشه توی این مرحله حتمآ سیر رو اضافه کنید.

 

. حالا گوجه فرنگی رنده شده رو به مایه اضافه میکنیم و میذاریم به جوش بیاد.اگه دوست دارید خورشتتون آبدار باشه توی این مرحله کمی آب مرغ به غذا اضافه کنید.

. اگه به دنبال مزه اورجینال هستید در این مرحله شیر نارگیل به غذا اضافه کنید.(شیرینی شیر نارگیل باعث میشه ادویه ها تا حدی تندیشونو از دست بدن.و طعم فوق العاده ای هم داره) اما اگر شیر نارگیل دم دستتون نبود میتونید از ماست خامه ای استفاده کنید که اتفاقآ مزه اش به ذائقه ایرانی بیشتر میخوره (راستش منم از ماست استفاده کردم)

. زنجبیل و کاری را در این مرحله به غذا اضافه کنید.

 

. مرغ را به تابه برمیگردونیم و میذاریم بپزه و لوبیا و زیتون هم آخرای طبخ اضافه میکنیم.

 

 

اگر خواستید با برنج و اگر اهل رژیم هستید,خالی میل کنید.(چونکه این غذا تند هست من از ماست و خیار برای کنارش استفاده کردم)

...

 

...

 ...

راستی من ته دیگ بال مرغ برای برنج گذاشتم که خیلی خوشمزه شد ؛ پیشنهاد میدم حتمآ درست کنید

 

...

 

نوش جان

 

(منبع دستور : مجله زندگی ایده آل)


دسته بندی : غذاهای فرنگی، انواع خوراک با مرغ

تاریخ: ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ - جمعه ٦ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :