معمولآ هر غذایی که با بادمجان پخته شود لذیذ و خوشمزست؛ یکی از همون غذاهای خوشمزه میرزاقاسمی ست.

مواد لازم:

بادمجان کبابی شده ........... ۳ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ....... ۳ عدد

سیر خرد یا رنده شده ......... ۵ حبه (به ذائقه بستگی داره؛ با سیر فراوان خوشمزه ترمیشه)

تخم مرغ .......................... ۲ عدد

روغن مایع ....................... مقداری

نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

بادمجانها را کباب کرده (بهتره روی ذغال کباب بشه به نظر من خوشمزه تر میشه) و ساطوری میکنیم.

سیر را در روغن تفت میدهیم و زردچوبه را اضافه میکنیم.

گوجه فرنگی رنده شده را بدون روغن کمی تفت میدهیم تا آبش گرفته شود و بعد مقداری روغن می ریزیم تا کمی سرخ شود و بادمجان رابه موادمون اضافه میکنیم

   

نمک و فلفل را اضافه میکنیم

در نهایت تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم

...

شمالی های عزیز با برنج سرو میکنند ولی من با نون بربری یا سنگک و سبزی خوردن بیشتر دوست دارم

جاتون خالیلبخند


دسته بندی : منو پیش غذا، انواع خوراک با بادمجان

تاریخ: ٤:۱٧ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :