اگر کسی مثل من عاشق شکلات از نوع تلخ هست پیشنهاد میدم حتمآ حتمآ این کیک خوشمزه رو امتحان کنه؛ لاوا  کیک یعنی اینکه اون شکلاتی که من عاشقش هستم مثل مواد مذاب از وسط کیک خارج میشهنیشخند

مواد لازم :

شکلات تلخ ............. ۱۱۰ گرم (من ۷۶٪ استفاده کردم)

کره ........................ ۱۱۰ گرم

شکر ..................... ۱/۳ پیمانه ( ۷۵ گرم)

آرد ....................... ۱/۴ پیمانه (۴۰ گرم)

تخم مرغ ............... ۲ عدد

نمک .................... ۱ پینچ

خوب اولین کاری که میکنیم اینه که مواد رو اندازه گیری کرده و آماده میذاریم.

اگه میخواین لاوا کیک خوشمزه ای داشته باشین باید از شکلات مرغوبی استفاده کنید. من از نوع خارجی و هم نوع ایرانی استفاده کردم ولی خوب ایرانی به صرفه تر ه .

و اینکه درصد تلخی شکلات به سلیقه خودتون بستگی داره. اگه خیلی تلخ دوست ندارین زیر ۶۰ ٪ استفاده کنید ولی من تلخشو دوست دارم.نیشخند

 

دوم: قالبهای فنجانی رو با کره چرب کرده و پودر کاکائو می پاشیم.

سوم : فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

توضیح : قالب این نوع کیک قالب رمکین (Ramekin) هستش ولی چون من قالبش رو نداشتم از قالب فنجانی استفاده کردم.

 

حالا دست بکار میشیم :

شکلات را خرد کرده روی بخار آب (به روش بن ماری) یا داخل ماکروفر آب میکنیم؛ من داخل ماکروفر گذاشتم به مدت ۲۰ ثانیه با بیشترین قدرت

 

 ...

 

بعد از اینکه شکلات آب شد کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.تا یک مایع روان و یکدستی شود.

...

...

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی آنقدر میزنیم تا سفید رنگ و سبک شود

 

       

تا این فرمی شود

 

مایع شکلات و کره را به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و به همزدن ادامه میدهیم

 

 

آرد و نمک را به مایع اضافه میکنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود

 

  

البته من تا بخوام مواد رو توی قالب بریزم نصف بیشترشو خوردمنیشخند آخه شکلات میبینم دست خودم نیست نمی تونم خودم رو کنترل کنم خجالت ولی شما قول بدید که ناخنک نزنید تا کیفیت کیکتون بهتر بشهچشمک

حالا قالبهامون رو پر میکنیم البته ۱/۳ قالب رو خالی میذاریم.

 

قالبها رو در فری که از قبل گرم کردیم به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدیم. البته حرارت فرها با هم فرق میکنه و باید مراقب باشید که خیلی توی فر نباشه در حدی که روی کیک کمی بسته بشه من همش نگاهش میکردم همینکه روی کیک بسته شد فر رو خاموش کردم و به مدت ۵ دقیقه همون داخل فر قرار دادم تا کمی سفت تر بشه.

نتیجه این شد هورا

 

اون شکلات مذاب وسطش داره به من چشمک میزنه

شما هم شاهد باشیدچشمک

 

 

من با بستنی سرو کردم ؛ با خامه هم میشه خورد ولی طعم و مزه این کیک فوق العاده خوشمزه رو با بستنی بیشتر ترجیح میدم. داغی کیک با سرمای بستنی محشره

ضمناً این کیک باید داغ سرو بشه

دیگه طاقت ندارم بیشتر از این صبر کنم برم که جاتون خالیییی...لبخند

وقتی کیک رو برش میدی اون شکلات مایع که از وسط کیک بیرون میاد با اعصاب آدم بازی میکنه زبان

۱۰۰% توصیه میکنم بپزید و حالش رو ببرید.

 


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر

تاریخ: ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٤ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :