مواد لازم :

جو پرک شده  ............. ۱ پیمانه

سیب زمینی درشت .... ۱ عدد

هویج متوسط ............. ۱ عدد

سبزی سوپ .............. مقداری

عصاره مرغ ................ یک عدد

رب گوجه فرنگی ......... ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ............... مقداری

طرز تهیه :

رب گوجه فرنگی را در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت داده ؛ سیب زمینی رنده شده و هویج رنده شده را اضافه میکنیم.

چونکه از جو پرک استفاده کردیم نیازی به خیس کردن از قبل ندارد. جو را هم اضافه کرده و عصاره مرغ را در ۴ لیوان آب حل کرده به مواد اضافه میکنیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده تا آرام بپزد. وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی سوپ را اضافه میکنیم.

من معمولآ سبزی را آخر کار اضافه میکنم که رنگش تغییر نکنه.

نکته:

. میتوان به جای رنده کردن هویج و سیب زمینی آنها را نگینی خرد کرد.

. به جای عصاره مرغ میتوان از آب گوشت یا آب مرغ و یا مرغ پخته شده استفاده کرد.

. چونکه از عصاره استفاده شده باید نمک را کمتر اضافه کرد چونکه عصاره ها خودشون نمک دارن.


دسته بندی : سوپ ها، منو پیش غذا

تاریخ: ٢:٢٩ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :