مواد لازم:

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

بادمجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد

عدس : ۱۰۰ گرم

لوبیا سفید : ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذا خوری

کشک ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان(به ذائقه خودتون بستگی داره)

گردوی چرخ شده : ۱/۲ فنجان

زعفران ساییده : مقداری

سیر داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نعناع داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم

سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد
بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس و لوبیا خیس خورده را به آن اضافه می کنیم
بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت ولوبیا وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادمجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود
سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود
حلیم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد
روی حلیم را با کمی کشک؛ نعناع داغ ؛ سیرداغ و گردو تزئین می کنیم

--- معمولآ برای حلیم بادمجان از عدس استفاده میکنند ولی من به دلیل اینکه حلیم سیاه نشود از لوبیا سفید و به مقدار کمتری از عدس استفاده کردم.


دسته بندی : منو پیش غذا، انواع خوراک با بادمجان

تاریخ: ٦:٠٧ ‎ق.ظ - چهارشنبه ٦ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :