مواد لازم :

نشاسته....... یک پیمانه

آرد برنج......... یک دوم پیمانه

شیر............. 6 پیمانه

آب ............. 4 پیمانه

گلاب ..........یک پیمانه

شکر........... 3 پیمانه

زعفران .......به میزان لازم

انواع مغز ....برای تزئین

طرز تهیه :

بهتره پیمانه ای را که انتخاب می کنید برای تمام موادتون یکسان باشه و تغییرش ندید من از پیمانه شیرینی پزی برای تمام مواد استفاده کردم شما اگر مثلا لیوان استفاده می کنید باید تمام مواد را با همون لیوان اندازه بگیرید .
نشاسته را با آب مخلوط می کنیم تا حل بشه .آرد برنج را با شیر مخلوط می کنیم هر دو مخلوط را روی هم ریخته و از صافی رد می کنیم.
مخلوط نشاسته و آرد برنج و آب و شیر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم باید توجه کنید که این ترحلوا باید مرتب به هم بخوره در غیر این صورت خیلی سریع آرد برنج و نشاسته ته قابلمه جمع میشن و حالت پختگی پیدا می کنند و می چسبند به هم پس مرتب باید به هم بخوره .
وقتی که مخلوط ما مقداری غلظت پیدا کرد شکر و گلاب را بهش اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا وقتی که کاملا غلیظ بشه .
غلظتش به این شکل هست : نه زیاد شل و نه زیاد سفت حد وسط دیدین سفیده تخم مرغ را که میزنین برای کیک بعد جای همزن روی سفیده میمونه اینجا هم وقتی جای قاشق روی مواد موند دیگه حاضره.
حلوا را از روی حرارت برمیداریم مواد را نصف می کنیم نصف سفید و به نصف بقیه زعفران کاملا غلیظ اضافه می کنیم که دیگه آب نندازه .
ظرفی که برای ریختن ترحلوا استفاده میشه باید لبه دار باشه ظرف را با آب سرد خیس می کنیم بعد مواد سفید را درون اون میریزیم میتونیم مواد زرد را روی مواد سفید بریزیم یا در دو ظرف جدا ریخته بشه روش را میتونیم با پودر یا خلال پسته تزئین کنیم میذاریم بیرون یخچال تا دماش را از دست بده بعد تو یخچال گذاشته بعد از چند ساعت قابل برش زدن هست.


دسته بندی : منو افطاری، منو دسر، انواع حلوا

تاریخ: ۱:٤٩ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 

 

اورنج لمون

مواد لازم:

  •  پرتقال: یک عدد
  •  لیموترش: یک عدد
  •  سودا: یک فنجان
  •  عسل: یک قاشق غذاخوری
  •  یخ: 5 یا 6 مکعب

روش تهیه:

آب پرتقال و آب لیموترش را بگیرید، سپس عسل را به صورت رقیق‌شده درون لیوان بریزید. یخ و سودا را به آن اضافه کرده و در انتها آب پرتقال و آب لیموترش را درون لیوان بریزید.
میتوان همه مواد را در میکسر ریخته و به مدت 1 دقیقه میکس کرد.

دسته بندی : نوشیدنی های تابستانی

تاریخ: ٤:٠۳ ‎ب.ظ - یکشنبه ۸ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مواد لازم :

آرد برنج ................. 4 قاشق غذاخوری

نشاسته ..............  1 قاشق غذاخوری

شکر .................... 2/3  پیمانه

آب ....................... 2  پیمانه

روغن و گلاب ......... به مقدار لازم

زعفران .................به مقدار لازم


طرز تهیه :

آرد برنج را تفت ( بو ) داده و روغن را به آن اضافه کرده سرخ می کنیم . کمی آب روی نشاسته ریخته تا حل شود و بعد از یک دقیقه آب اضافی را میریزیم. شکر را با آب جوشانده و شیره شکر و گلاب و زعفران را به نشاسته اضافه نموده .وقتی آرد را به همان اندازه که خواستیم بو دادیم شربت را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود. وقتی حلوا پخت آن را در دیس یا سینی یا کاسه ریخته با پشت یک قاشق چرب به آن حالت می دهند بعد با خلال پسته تزیین کرده، پس از سرد شدن میل کنید.


دسته بندی : منو افطاری، منو دسر، انواع حلوا

تاریخ: ٢:۱۸ ‎ب.ظ - شنبه ٧ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

معمولآ هر غذایی که با بادمجان پخته شود لذیذ و خوشمزست؛ یکی از همون غذاهای خوشمزه میرزاقاسمی ست.

مواد لازم:

بادمجان کبابی شده ........... ۳ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ....... ۳ عدد

سیر خرد یا رنده شده ......... ۵ حبه (به ذائقه بستگی داره؛ با سیر فراوان خوشمزه ترمیشه)

تخم مرغ .......................... ۲ عدد

روغن مایع ....................... مقداری

نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

بادمجانها را کباب کرده (بهتره روی ذغال کباب بشه به نظر من خوشمزه تر میشه) و ساطوری میکنیم.

سیر را در روغن تفت میدهیم و زردچوبه را اضافه میکنیم.

گوجه فرنگی رنده شده را بدون روغن کمی تفت میدهیم تا آبش گرفته شود و بعد مقداری روغن می ریزیم تا کمی سرخ شود و بادمجان رابه موادمون اضافه میکنیم

   

نمک و فلفل را اضافه میکنیم

در نهایت تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم

...

شمالی های عزیز با برنج سرو میکنند ولی من با نون بربری یا سنگک و سبزی خوردن بیشتر دوست دارم

جاتون خالیلبخند


دسته بندی : منو پیش غذا، انواع خوراک با بادمجان

تاریخ: ٤:۱٧ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

پرشین یامی

مواد لازم:

  •  گوجه‌سبز: 3عدد
  •  خیار: یک عدد
  •  یخ: نصف لیوان
  •  لیموترش: یک عدد فیله
  •  سکنجبین: یک‌سوم فنجان
  • من از کمی عرق نعنا و سودا هم استفاده کردم

روش تهیه:

2عدد گوجه‌سبز را بدون هسته همراه بقیه مواد ذکر شده به درون پارچ میکسر بریزید و مدت یک دقیقه میکس کنید. برای تزیین لیوانتان از خیار، لیموترش و گوجه‌سبز استفاده کنید.


فوت آشپزی:

حتما یخ را درون میکسر بریزید و دقت کنید که هرچه نوشیدنی‌تان یخ‌تر باشد خوشمزه‌تر می‌‌شود.

دسته بندی : نوشیدنی های تابستانی

تاریخ: ٤:۱٠ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 


 

مواد لازم:

  • بلغور گندم ...................... 2 لیوان

  • گوشت گوسفند ............... 500 گرم

  • کره یا روغن محلی ............ مقداری

  • نمک ............................... مقداری

  • آب ................................. 3 برابر میزان بلغور گندم

طرز تهیه:

گوشت و نمک را بگذارید بپزد و داخل بلغوری که از قبل خیس شده میریزیم.آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود (می تونیم با گوشتکوب برقی بکوبیم) مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.


دسته بندی : منو افطاری، منو پیش غذا، انواع خوراک با گوشت

تاریخ: ۱:٥٦ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٤ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 

مواد لازم:

شیر.......................... نیم لیتر
آرد برنج .................... 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر ........................ 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
گلاب ........................ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد برنج را در شیر حل می کنیم و شکر و گلاب را اضافه می نمائیم و مایه را روی حرارت ملایم قرار  می دهیم و مرتب هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود، سپس در ظرف کشیده و وقتی سرد شد سرو میکنیم.

نکته: میتوان شکر و گلاب را حذف کرد و فرنی را بعد از آماده شدن با مربای گل سرخ میل کرد.


دسته بندی : منو افطاری، منو دسر

تاریخ: ٦:۳۳ ‎ب.ظ - یکشنبه ۱ امرداد ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :