مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 2/1 لیوان

شیر 2/1 لیوان

وانیل 1 ق چ

شکر 2/1 لیوان

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

آرد 3/2 1 لیوان

نمک 8/1 ق چ

رنگ ژله ای ویلتون

طرز تهیه:

فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ویسک کرده و توی مخلوط میریزیم . همین که مخلوط شد کفایت میکنه. زیاد هم نزنید.

مخلوط رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

با نوک خلال دندون توی رنگ میزنیم و هر کاسه رو به یه رنگ در میاریم. اگه رنگ ژله ای ویلتون دارید که همون یه دونه خلال دندون کفایت میکنه چون این مخلوط خیلی خوب رنگ میگیره.(من از رنگ های  زرد؛ قرمز؛ آبی و سبز استفاده کردم)

قالبهامون رو چرب میکنیم.با یه لایه خیلی کم آرد میپوشونیمش.

با رنگ آبی شروع میکینم. توی هر کدوم یک قاشق از مخلوط آبی رنگ میریزیم. بعد رنگ سبز.ولی پخشش نمیکنیم. صافش هم نمیکنیم. مخلوطمون شل نیست پس کمی طول میکشه تا خودش پخش شه. ولی برای اینکار بهش کمک نمیکنیم!

بعد رنگ زرد. یعنی توی هر قالب یک قاشق . بازم تکرار میکنم که صافش نکنید. حتی سعی هم نکنید چون ممکنه لایه ها رو تو هم مخلوط کنید. بهش اجازه بدید خودش پخش شه. میدونم یک قاشق کمه ولی همینطور که گفتم اگه قالبها زیادی پر شه لایه های بالایی خوشگل نخواهند شد؛ بعد هم قرمز.

حالا میره توی فر به مدت 20 دقیقه. و یا تا زمانی که خلال دندون تمیز از کیک بیرون بیاد. بعد از 17 دقیقه تستش کنید اگه پخته بود بسشه. نمیخوایم کاپ کیکهامون خشک شن.

 

 

رنگش خیلی خوشرنگ میشه . نصفشون کردم که لایه بندیش رو ببینید. این کاپ کیکها شکرشون مناسبه. اگه کسی شیرینتر دوست داره شکرش رو اضافه کنه.

 

نوش جان


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر، کاپ کیک و مافین

تاریخ: ٧:٢٦ ‎ب.ظ - جمعه ٢٢ اردیبهشت ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم:

  • شکلات تیره .................... 75 گرم
  • کره ................................ 125 گرم
  • پودر شکر ....................... 200 گرم
  • شیر ............................... 2 ق.س

 طرز تهیه:

ابتدا باید شکلات را به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کنید. کره، پودر شکر و شیر را مخلوط کنید و بزنید تا کرم رنگ شود. شکلات آب‌کرده را به این مخلوط بیفزایید


دسته بندی : انواع کرم کیک

تاریخ: ٢:٤٤ ‎ب.ظ - جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم:(دستور اول)

شیر .......................... 2 پیمانه 
شکر ......................... 2/1 پیمانه 
آرد سفید ................... 2 ق.س
آرد ذرت ..................... 2 ق.س 
وانیل ......................... 2/1 ق.چ
خامه ......................... 1 پیمانه 


طرز تهیه:

شیر و شکر و آردها و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و سپس روی حرارت قرار می دهیم. زمان می دهیم تا کرم به غلظت مناسب برسد. 
از روی حرارت بر می داریم و هنگامی که از حرارت افتاد خامه را اضافه می کنیم. 
می توان به جای وانیل از زعفران آب کرده برای رنگی کردن کرم استفاده کرد. 
                                    --------------------------------------------
مواد لازم:(دستور دوم)

 زرده تخم مرغ .......................... 1 عدد
  شیر ..................................... 1 پیمانه
  شکر .................................... 1/2 پیمانه
  آرد ذرت ................................ 1 ق.س
  وانیل .................................... 1/2 ق.چ


  طرز تهیه:


زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا کاملا سفید و سفت شود. آرد را در ظرف لعابی کوچکی می‌ریزیم و شیر را به‌تدریج داخل آرد می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود، بعد ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مایه جوش بیاید و کمی غلیظ شود. کرم را از روی حرارت برمی‌داریم و بعد از سرد شدن مصرف می‌کنیم. ممکن است در این مایه یک قاشق سوپخوری کاکائو نیز اضافه کنیم؛ در این‌صورت کاکائو را با شیر و آرد مخلوط و کرم را مطابق دستور فوق آماده می‌کنیم.
می‌توانیم وقتی کرم کاملا آماده شد ۵۰ گرم کره نیز در آن بریزیم و به هم بزنیم و بلافاصله از روی حرارت برداریم.


 


دسته بندی : انواع کرم کیک

تاریخ: ٢:٢٥ ‎ب.ظ - جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :