عید نوروز بدون شیرینی سنتی ایرانی هرگزاز خود راضی

نون برنجی یا شیرینی برنجی یکی از همون شیرینی های سنتی خوشمزست که من عاشق طعم و عطرش هستم ، بوی روغن کرمانشاهی و عطر برنج واقعآ محشره . می تونید امتحان کنیدچشمک

مواد لازم:

روغن جامد  ................... 250 گرم (من از 150 گرم روغن جامد + 100 گرم روغن کرمانشاهی استفاده کردم)

پودر شکر نرم ................ 175 گرم

تخم مرغ ....................... 1 عدد

پودر هل ........................ 1 قاشق مربا خوری

آرد برنج ........................ 500 گرم

گلاب ........................... یک دوم پیمانه

تخم خرفه .................... به میزان لازم

زعفران ........................ مقداری

 

1. سعی کنید از آرد برنج مرغوب استفاده کنید و آن را چند بار الک کنید.

2. میتوان از روغن کرمانشاهی یا همان روغن حیوانی برای عطر و طعم بهتر شیرینی استفاده کرد.

3. رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.

طرز تهیه :

ابتدا روغن , پودر شکر و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملآ نرم و لطیف شود.

            

سپس سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب بزنید تا سفت شود و به مواد فوق اضافه کنید.

پودر هل را با آرد برنج مخلوط کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید و در آخر گلاب را اضافه کنید. اگه زعفرانی دوست دارید میتوانید زعفران هم اضافه کنید.

بهتر است که این خمیر به مدت یک شب استراحت کند.

بعد از 24 ساعت استراحت گلوله های کوچکی در دست آماده کرده و در سینی فر قرار داده و اگه دوست دارید روی شیرینی ها مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید و یا با پسته تزیین کنید 

   

 

در فر 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید. توجه کنید تا وقتی شیرینی خنک نشده از سینی جدا نکنید چونکه شیرینی ترد است و متلاشی میشود

بعد از پخت روی توری فلزی قرار دادم تا کاملآ خنک بشن. اگه به عکس توجه کنید میبینید که این شیرینی ها اصلآ تغییر رنگ ندادن.

شیرینی خوشمزه و اصیل ایرانی برای سفره هفت سین شما

پیشاپیش سال نو مبارک


دسته بندی : انواع شیرینی

تاریخ: ٢:۳۳ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 مواد لازم :

کره ...................... 250 گرم

پودر قند ............... 80 گرم

زرده تخم مرغ ....... 2 عدد

وانیل ................... 1/4 ق چ

پودر بادام ............. 100 گرم

آرد سفید ............ 320 گرم

پودر کاکائو .......... 1 ق س

رنگ خوراکی ....... 2 قطره

 

طرز تهیه :

ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سبک شود و تغییر رنگ دهد.

سپس زرده ها و وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.

آرد سفید و پودر بادام را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم، در این مرحله با دست ورز میدهیم

تا به این شکل درآید

خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم ، بعد از استراحت با رنگ دلخواه رنگ میکنیم. من از پودر کاکائو و رنگهای ژله ای ویلتون استفاده کردم.

 سپس خمیر را روی میز کار باز کرده و با قالب گل مینا قالب میزنیم و در سینی فر قرار میدهیم (من از قالب فنری استفاده کردم)

 

فر را از قبل با دمای 165 درجه سانتیگراد گرم کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت وقتی شیرینی سرد شد از سینی جدا میکنیم.

شیرینی نباید تغییر رنگ دهد و یا کناره و زیر شیرینی نباید تیره شود. اینهم از زیر شیرینی های خوشمزه من مژه

این شیرینی شیک و خوشمزه که راحت هم تهیه میشه میتونه گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان عزیزتون در ایام نوروز باشه

پیشاپیش عیدتان مبارک

نوروزتان پیروز


دسته بندی : انواع شیرینی

تاریخ: ۱:٠۸ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مگه میشه عید بیاد و شیرینی نخودچی خونگی نداشته باشیم؟! به نظر من که سفره هفت سین بدون شیرینی سنتی نمیشهلبخند

 مواد لازم :

آرد نخودچی .................. 400 گرم

آرد سفید ...................... 100 گرم

پودر قند بسیار نرم ........ 250 گرم

روغن جامد ................... 250 گرم

پودر هل ....................... 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته برای تزیین ..... به میزان لازم

 طرز تهیه :

1.آرد نخودچی و آرد سفید را الک کرده و کنار بذارید

2. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

ابتدا پودر قند و روغن جامد را مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب هم بزنید،
...
...
...
سپس هل  را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی و آرد سفید را اضافه کنید. خوب ورز دهید تا خمیر نرم و منسجم شود. این خمیر نسبتآ خشک است و باید با ورز دادن خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
در صورت امکان می تونید به این خمیر 24 ساعت استراحت بدید و بعد خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید
و یا به این شکل
اینهم مدل هایی که من قالب زدم
میتونید با پودر و خلال پسته تزیین کرده و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
البته زمان پخت به دمای فرتون بستگی داره. اگر دیدید شیرینی نرم است و حالت خیس دارد مشکلی نیست وقتی در دمای محیط قرار بگیره و سرد بشه حالت شکنندگی شیرینی از بین میره. فقط توجه کنید که بعد از پخت باید شیرینی کاملآ داخل سینی خنک شده سپس در ظرف چیده شود، در غیر اینصورت شیرینی ها متلاشی میشوند.
شیرینی فوق العاده خوشمزه نخودچی باب طبع همه ایرانی های عزیز
مناسب عید و ایام نوروز
بفرمایید ...
کامتان شیرین
پیشاپیش عیدتان مبارک

دسته بندی : انواع شیرینی

تاریخ: ۱٠:۱۱ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم:

آرد .................... 170 گرم ( 2 پیمانه سر پر)

کره ................... 100 گرم

شکر ................. 100 گرم

تخم مرغ ........... 2 عدد

بکینگ پودر ....... 1 قاشق غذاخوری سر صاف

سیب زرد ......... 1 عدد

وانیل ............... 1/8 ق چ

دارچین و شکر برای روی سیب .... 1 ق غ

 

طرز تهیه :

1.کره و شکر را با همزن میزنیم تا تغییر رنگ بده و یکدست شود.

2.تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملآ صاف و کرمدار شود.

3.آرد و BP را با هم الک کرده و بتدریج اضافه میکنیم.

4. سیب را خرد کرده و دارچین و شکر را روی آن میپاشیم.

5. مواد را در قالب چرب شده میریزیم، (این مایع کمی سفت است)

6.سیب خرد شده را روی مواد میچینیم و کمی شکر روی همه مواد میپاشیم

7. کیک را در فری که از قبل روی 160 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم.

این کیک عطر فوق العاده ای داره ، سیب و دارچینخوشمزه

خیلی هم راحت و سریع آماده میشه، بعد از خونه تکونی و خستگی با یک فنجون چای خیلی میچسبهلبخند

نوش جون


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر

تاریخ: ٧:۱٠ ‎ب.ظ - یکشنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم:

برنج نیم پز .............................. 1 پیمانه

لپه پخته شده ......................... 1/2 پیمانه

سبزی معطر ........................... نیم کیلو

گوشت چرخی ........................ 300 گرم

کلم برگ ................................ 1 عدد

پیاز متوسط ........................... 1 عدد

شکر و آبلیمو ......................... به دلخواه

نمک و فلفل و ادویه ................ به مقدار لازم

روغن ................................... مقداری

طرز تهیه:

کلم را در آبجوش حدود 10 دقیقه بجوشانید و برگ ها را از هم جدا کنید.

برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را نیم پز کنید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آبلیمو و شکر را اضافه کرده(میزان ترشی و شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره). از مواد داخل برگهای کلم گذاشته و در قابلمه میچینیم. و در آخر کمی آبلیمو(سرکه) و شکر و 1 لیوان آب (زیاد آب نمیخواد) و کمی زعفران و کره یا روغن روی دلمه ها ریخته تا بپزد.

        

دلمه های خوشمزه ما آماده خوردن هستند

بفرمایید

نوش جان



دسته بندی : انواع دلمه، انواع خوراک با گوشت، منو پیش غذا

تاریخ: ٥:٥٥ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :