با تشکر از لیلا آشپز عزیز (آشپزخانه کوچک من) بابت آموزش این کوکی های خوشمزه

مواد لازم:

شکلات تیره .................... ۴۶۶ گرم (۲ و ۲/۳ پیمانه)

تخم مرغ ........................ ۴ عدد

شکر ............................. ۱ و ۱/۳ پیمانه

آرد................................ ۱/۲ پیمانه

وانیل ............................ ۱ قاشق چایخوری

چیپس شکلاتی ............. ۱ پیمانه

بکینگ پودر ................... ۱/۲ قاشق چایخوری

کره ............................. ۴ قاشق غذاخوری (۵۶ گرم)

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

شکلات را خرد کرده و با کره در مایکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید.

 

   

آرد و BP را الک کرده کنار بذارید.

تخم مرغ ؛ وانیل و شکر را با همزن به قدری میزنیم تا سفید رنگ و یکدست شود.

 

 

 

شکلات آب شده و خنک شده را به مواد قبلی اضافه میکنیم.

 

در این مرحله با لیسک آرد را اضافه کرده و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

  

داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد به اندازه ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری با فاصله ۵ سانتی میریزیم.

و در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت باید کاملآ سرد شود بعد از کاغذ جدا کنیم.

   

با این مقدار مواد تقریبآ ۳۰ تا کوکی بدست میاد اگه میبینید ۳۰ تا براتون زیاد هست میتونید مواد رو نصف کنید.( منم مواد رو نصف کردم)

یک کوکی خیلی خیلی خوشمزه برای ولنتاین در کنار عشقتون ...

نوش جان


دسته بندی : انواع کیک، کوکیز، ولنتاین

تاریخ: ۱۱:٥٩ ‎ق.ظ - سه‌شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 تشکر میکنم از شف طیبه عزیز بابت آموزش فراستینگ این کاپ کیک های خوشمزه

مواد لازم برای مافین:

آرد .................... ۲۳۰ گرم(میتوان ۳۰ گرم از آرد کم کرد و ۳۰ گرم پودر کاکائو اضافه کرد)

شکر ................. ۱۲۰ گرم

Bp ................... یک قاشق چایخوری

جوش شیرین...... ۱/۴ ق چ

نمک ................. کمی

شیر .................. ۲۲۰ میلی لیتر

تخم مرغ ............ ۲ عدد

کره ذوب شده ..... ۱۱۵ گرم

وانیل ................ ۱/۴ ق چ

مواد لازم برای فراستینگ :

خامه فرم گرفته ....... ۲ پیمانه

نوتلا ...................... ۲ قاشق غذاخوری

برای فیلینگ:

نوتلا .......... ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. آرد و BP ؛ جوش شیرین و نمک را الک کرده سپس شکر را اضافه کنید

۲. در ظرفی دیگر تخم مرغ ؛ وانیل ؛ شیر و کره ذوب و خنک را با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند

۳. مخلوط آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مرکزش را گود کرده و مخلوط فوق را به آن اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با یک قاشق فلزی هم بزنید.


 ۴. قالب مافین را چرب کرده یا از کپسول های مخصوص استفاده کنید و از مایه درونش بریزید. به طوریکه ۲/۳ کپسول ها پر شود.

 

سپس درون فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.

سینی رو که از فر بیرون آوردیم کاپ کیک ها رو از قالب بیرون آورده اجازه میدیم کاپ کیکها کاملا سرد بشن


   

وقتی میخوایم کاپ کیک مغزدار درست کنیم باید "اَپِل کُرِر" (مغز کن سیب) رو توی کاپ کیک ها فرو برده یه پیچ به دستمون داده اپل کرر رو بلند کرده و بعد با انگشت اون تیکه کیکی که توی اپل کرر مونده رو بیرون آورده و کنار بذاریم

...

...

حالا با یک قاشق کوچیک وسط کاپ کیک ها رو با نوتلا پر میکنیم

و اون تیکه کیکی که جدا کرده بودیم رو سر جاش برمیگردونیم

برای فراستینگ نوتلا و خامه فرم گرفته را با هم فولد کنید ولی اگر میخواهید شکل ابر و بادی داشته باشد زیاد فولد نکنید تا نوتلا در خامه مشخص باشد و زیاد مخلوط نشود.

از ماسوره ساده خیلی بزرگ میتوان استفاده کرد. اگر ماسوره به این بزرگی ندارید از یک قیف پلاستیکی کلفت هم میتونید استفاده کنید.

سه ردیف روی هر کاپ کیک به صورت مارپیچ فراستیگ کار کردم

اینهم یک کاپ کیک شکلاتی نوتلایی فوق خوشمزه فندوقی برای روز عشق تقدیم به همه عشاق شکلات قلبخوشمزه


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر، ولنتاین، کاپ کیک و مافین

تاریخ: ٤:۳٥ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم :

چای ترش ........... ۲ قاشق مربا خوری

عناب ................. ۶ عدد

آب جوش ........... به میزان لازم

عسل یا نبات ..... مقداری

طرز تهیه:

مواد لازم را داخل توری در ظرف مورد نظر ریخته و  آب جوش را اضافه کنید و در حرارت غیرمستقیم قرار بدهید و به مدت 10 دقیقه بگذارید آن‌ها خوب بجوشند تا دم بکشند.
با یک شیرین‌کننده مثل عسل، نبات یا قند نوش‌جان کنید.

 


دسته بندی : دمنوش ها، نوشیدنی های گرم

تاریخ: ٧:٢۱ ‎ب.ظ - دوشنبه ۱٦ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مواد لازم برای خمیر:

آرد ................... ۲ لیوان

تخم مرغ ........... ۱ عدد

شکر ................ ۱ ق چ

مایه خمیر ........ ۱ ق غ

نمک ............... ۱ ق چ

روغن  ............. ۱/۲ لیوان

مواد لازم داخل پیراشکی :

گوشت چرخ شده .................. ۲۰۰ گرم

پیاز درشت .......................... ۱ عدد

جعفری خرد شده ................. ۱ ق غ

رب گوجه فرنگی .................. ۱ ق غ

زرد چوبه ........................... ۱/۲ ق چ

نمک و فلفل ...................... مقداری

پنیر پیتزا .......................... به مقدار لازم

فلفل دلمه خرد شده .......... ۲ ق غ

کنسرو ذرت ..................... ۲ ق غ

طرز تهیه :

مایه خمیر را در نصف استکان آب ولرم حل کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه؛

آرد را با زرده تخم مرغ ؛ شکر؛ آب ؛ مایه خمیر ؛ نمک و روغن مخلوط کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیر یکدستی عمل آید. خمیر را به مدت نیم ساعت در جای گرمی قرار میدیم تا عمل بیاد.

پیاز را خرد کرده در روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت را اضافه میکنیم تا سرخ شود و بعدش رب گوجه فرنگی ؛ فلفل دلمه؛ کنسر ذرت و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. و در آخر جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را ریخته و کمی مخلوط میکنیم.

خمیر را با وردنه باز کرده و دایره هایی از داخل خمیر در میاریم و از مایه گوشتی به اندازه یک قاشق وسط خمیر قرار میدیم. بعد لبه دایره را به هم میچسبانیم.

میتونیم پیراشکی ها رو به هر شکلی که دوست داریم درست کنیم

مثل اشترودل در شکل زیر

یا مثل گل در ظرف کنار هم بچینیم

 

روی پیراشکی ها را زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد یا سیاه دانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم. (تا وقتی که روی پیراشکی ها طلایی شود) میتوانیم در روغن داغ فراوان هم سرخ کنیم.

طعم و عطر این پیراشکی واقعآ بی نظیره؛ حتمآ امتحان کنیدخوشمزه

مخصوصآ خمیرش که فوق العاده نرم و خوشمزه شده بود

اینهم نمایی از داخل پیراشکینیشخند

نوش جونلبخند


دسته بندی : منو پیش غذا، غذاهای فرنگی، میان وعده

تاریخ: ۱۱:۱۱ ‎ب.ظ - شنبه ۱٤ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 

شاید این یکی از خوشمزه ترین روش های تهیه مرغ باشه ؛ اگه حوصله به خرج بدید و درست سس این مرغ را تهیه کنید, عاشق آن خواهید شد.

مواد لازم:

مرغ ..................................... 4 ران کامل

پیاز بزرگ ............................. 2 عدد

سیر .................................... 6 حبه

گوجه فرنگی ......................... 5 عدد

لوبیا سبز ............................ یک مشت

زیتون ................................ یک لیوان

زنجبیل رنده شده ................. 2 قاشق غذاخوری

شیر نارگیل .......................... یک لیوان


ادویه ها:

گرم ماسالا : 2 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری

پودر کاری : 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و سفید : یک قاشق غذاخوری

زیره : یک قاشق چایخوری

میخک : 2 عدد

جوز هندی : یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:

. ابتدا مرغ رو سرخ میکنیم.تا کاملآ سرخ و قهوه ای بشه . البته توی این مرحله نمیخوایم مرغ رو کاملآ بپزیم فقط قصدمون مزه دار کردن و سرخ شدن مرغ هست.

. تکه های ران رو از تابه خارج میکنیم و پیاز رو داخل همون روغن میریزیم و دما رو کم میکنیم,وقتی پیاز نرم شد ادویه ها رو به ترتیب بالا به جزء کاری اضافه میکنیم.این مخلوط یک حالت خمیری به ما میده که پایه همه خورش های کاریست.یادتون باشه توی این مرحله حتمآ سیر رو اضافه کنید.

 

. حالا گوجه فرنگی رنده شده رو به مایه اضافه میکنیم و میذاریم به جوش بیاد.اگه دوست دارید خورشتتون آبدار باشه توی این مرحله کمی آب مرغ به غذا اضافه کنید.

. اگه به دنبال مزه اورجینال هستید در این مرحله شیر نارگیل به غذا اضافه کنید.(شیرینی شیر نارگیل باعث میشه ادویه ها تا حدی تندیشونو از دست بدن.و طعم فوق العاده ای هم داره) اما اگر شیر نارگیل دم دستتون نبود میتونید از ماست خامه ای استفاده کنید که اتفاقآ مزه اش به ذائقه ایرانی بیشتر میخوره (راستش منم از ماست استفاده کردم)

. زنجبیل و کاری را در این مرحله به غذا اضافه کنید.

 

. مرغ را به تابه برمیگردونیم و میذاریم بپزه و لوبیا و زیتون هم آخرای طبخ اضافه میکنیم.

 

 

اگر خواستید با برنج و اگر اهل رژیم هستید,خالی میل کنید.(چونکه این غذا تند هست من از ماست و خیار برای کنارش استفاده کردم)

...

 

...

 ...

راستی من ته دیگ بال مرغ برای برنج گذاشتم که خیلی خوشمزه شد ؛ پیشنهاد میدم حتمآ درست کنید

 

...

 

نوش جان

 

(منبع دستور : مجله زندگی ایده آل)


دسته بندی : غذاهای فرنگی، انواع خوراک با مرغ

تاریخ: ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ - جمعه ٦ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

مواد لازم:

  • آرد ................................. 2پیمانه
  • شکر .............................. یک و یک‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ ......................... 4 عدد
  • بیکینگ‌پودر ..................... 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک ............................... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • دارچین ........................... 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ...................... 100گرم
  • کدو حلوایی .................... 400گرم

اگر تمایل داشتید می‌توانید به مواد این کیک یک‌دوم پیمانه گردو اضافه کنید که طعم بسیار لذیذی را به کیک می‌دهد

طرز تهیه :

کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له کنید. ( آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد کدوها برود).

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) روشن کنید تا گرم شود.

قالب را کمی چرب کنید و آرد بپاشید.


آرد، گردو، دارچین، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت 5 دقیقه خوب بزنید.



روغن و شکر را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده

 

 کدو را به آن اضافه کنید. وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم‌مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود.

 

 

مایه را درون قالب بریزید. مواد من برای قالبم زیاد بود بنابراین چند تایی هم مافین درست کردملبخند

 

عطر این کیک فوق العادست ؛ بافت نرمی هم دارهخوشمزه

 

 ...

 

برای تزئین مافین ها از کرم کدو حلوایی استفاده کردم که خیلی خوشمزست

 

...

...

زود باشید برید این کیک خوشمزه رو درست کنید و عزیزانتون رو با چای و کیک پذیرایی کنیدقلب

نوش جون

نکته:اگر تخم‌مرغ‌ها را برای 5 دقیقه هم نزنید ممکن است به بافت پوکی دست پیدا نکنید.


دسته بندی : انواع کیک، کاپ کیک و مافین، منو دسر

تاریخ: ٧:٠٠ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

اگر کسی مثل من عاشق شکلات از نوع تلخ هست پیشنهاد میدم حتمآ حتمآ این کیک خوشمزه رو امتحان کنه؛ لاوا  کیک یعنی اینکه اون شکلاتی که من عاشقش هستم مثل مواد مذاب از وسط کیک خارج میشهنیشخند

مواد لازم :

شکلات تلخ ............. ۱۱۰ گرم (من ۷۶٪ استفاده کردم)

کره ........................ ۱۱۰ گرم

شکر ..................... ۱/۳ پیمانه ( ۷۵ گرم)

آرد ....................... ۱/۴ پیمانه (۴۰ گرم)

تخم مرغ ............... ۲ عدد

نمک .................... ۱ پینچ

خوب اولین کاری که میکنیم اینه که مواد رو اندازه گیری کرده و آماده میذاریم.

اگه میخواین لاوا کیک خوشمزه ای داشته باشین باید از شکلات مرغوبی استفاده کنید. من از نوع خارجی و هم نوع ایرانی استفاده کردم ولی خوب ایرانی به صرفه تر ه .

و اینکه درصد تلخی شکلات به سلیقه خودتون بستگی داره. اگه خیلی تلخ دوست ندارین زیر ۶۰ ٪ استفاده کنید ولی من تلخشو دوست دارم.نیشخند

 

دوم: قالبهای فنجانی رو با کره چرب کرده و پودر کاکائو می پاشیم.

سوم : فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

توضیح : قالب این نوع کیک قالب رمکین (Ramekin) هستش ولی چون من قالبش رو نداشتم از قالب فنجانی استفاده کردم.

 

حالا دست بکار میشیم :

شکلات را خرد کرده روی بخار آب (به روش بن ماری) یا داخل ماکروفر آب میکنیم؛ من داخل ماکروفر گذاشتم به مدت ۲۰ ثانیه با بیشترین قدرت

 

 ...

 

بعد از اینکه شکلات آب شد کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.تا یک مایع روان و یکدستی شود.

...

...

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی آنقدر میزنیم تا سفید رنگ و سبک شود

 

       

تا این فرمی شود

 

مایع شکلات و کره را به تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و به همزدن ادامه میدهیم

 

 

آرد و نمک را به مایع اضافه میکنیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود

 

  

البته من تا بخوام مواد رو توی قالب بریزم نصف بیشترشو خوردمنیشخند آخه شکلات میبینم دست خودم نیست نمی تونم خودم رو کنترل کنم خجالت ولی شما قول بدید که ناخنک نزنید تا کیفیت کیکتون بهتر بشهچشمک

حالا قالبهامون رو پر میکنیم البته ۱/۳ قالب رو خالی میذاریم.

 

قالبها رو در فری که از قبل گرم کردیم به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدیم. البته حرارت فرها با هم فرق میکنه و باید مراقب باشید که خیلی توی فر نباشه در حدی که روی کیک کمی بسته بشه من همش نگاهش میکردم همینکه روی کیک بسته شد فر رو خاموش کردم و به مدت ۵ دقیقه همون داخل فر قرار دادم تا کمی سفت تر بشه.

نتیجه این شد هورا

 

اون شکلات مذاب وسطش داره به من چشمک میزنه

شما هم شاهد باشیدچشمک

 

 

من با بستنی سرو کردم ؛ با خامه هم میشه خورد ولی طعم و مزه این کیک فوق العاده خوشمزه رو با بستنی بیشتر ترجیح میدم. داغی کیک با سرمای بستنی محشره

ضمناً این کیک باید داغ سرو بشه

دیگه طاقت ندارم بیشتر از این صبر کنم برم که جاتون خالیییی...لبخند

وقتی کیک رو برش میدی اون شکلات مایع که از وسط کیک بیرون میاد با اعصاب آدم بازی میکنه زبان

۱۰۰% توصیه میکنم بپزید و حالش رو ببرید.

 


دسته بندی : انواع کیک، منو دسر

تاریخ: ۱٠:۳۱ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٤ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

در میان خورش های ایرانی، قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین هاست ولی آیا میدونستید این خورش پرطرفدار در گوشه و کنار کشورمون به روش های مختلفی طبخ میشه؟ امروز به سبک هموطنان آذری عزیز این خورش را با لوبیای چشم بلبلی و سبزیهای تقریبآ درشت (ساطوری شده) طبخ می کنم.

مواد لازم:

سبزی قورمه ............ 500 گرم(نسبت تره به بقیه باید بیشتر باشه)

لوبیا چشم بلبلی ....... 1 پیمانه

گوشت ران گوسفند ..... 300 گرم(تکه های درشت)

روغن .....................برای سرخ کردن

لیمو عمانی یا گرد لیمو (من از گرد لیمو استفاده کردم)

پیاز داغ ............... مقداری

طرز تهیه :

لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید .

برای اینکه لوبیا هنگام طبخ ، رنگ خورش را تیره نکند ، یک بار لوبیا را با مقداری آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آب آن را کاملا خالی کنید .

سبزی را بعد از پاک کردن و شستن خرد کنید. مقداری سبزی را تفت دهید تا آب آن کشیده شود ولی رنگ سبزی تغییر نکند.

پیاز را خلال خرد کنید و در مقداری روغن همراه با کمی زرد چوبه سرخ کنید تا سبک شود . گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند

 

  

لوبیا و سبزی  را به گوشت اضافه کنید و چند دقیقه مواد را روی حرارت هم بزنید تا با هم مخلوط شوند . بعد 3 لیوان آب ولرم داخل مواد بریزید.

       

حرارت زیر خورش را زیاد کنید تا آب بجوشد . بعد از جوشیدن آب ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را ببندید و 2-3 ساعت صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد .

5-10 دقیقه آخر نمک و فلفل خورش و گرد لیمو را اندازه کنید و در صورت تمایل به ترش تر شدن مزه خورش ، دو تا سه قاشق غذا خوری آبلیمو داخل خورش بریزید و بگذارید خورش با درب باز مراحل آخر طبخ را طی کند.
...
...
من معمولآ این خورش را کم آب درست میکنم تا جایی که روغن بیندازد. به نظر من خوشمزه تر میشه لبخند
...
نوش جان

دسته بندی : انواع خورش

تاریخ: ٢:۳٥ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مواد لازم :

جو پرک شده  ............. ۱ پیمانه

سیب زمینی درشت .... ۱ عدد

هویج متوسط ............. ۱ عدد

سبزی سوپ .............. مقداری

عصاره مرغ ................ یک عدد

رب گوجه فرنگی ......... ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ............... مقداری

طرز تهیه :

رب گوجه فرنگی را در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت داده ؛ سیب زمینی رنده شده و هویج رنده شده را اضافه میکنیم.

چونکه از جو پرک استفاده کردیم نیازی به خیس کردن از قبل ندارد. جو را هم اضافه کرده و عصاره مرغ را در ۴ لیوان آب حل کرده به مواد اضافه میکنیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده تا آرام بپزد. وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی سوپ را اضافه میکنیم.

من معمولآ سبزی را آخر کار اضافه میکنم که رنگش تغییر نکنه.

نکته:

. میتوان به جای رنده کردن هویج و سیب زمینی آنها را نگینی خرد کرد.

. به جای عصاره مرغ میتوان از آب گوشت یا آب مرغ و یا مرغ پخته شده استفاده کرد.

. چونکه از عصاره استفاده شده باید نمک را کمتر اضافه کرد چونکه عصاره ها خودشون نمک دارن.


دسته بندی : سوپ ها، منو پیش غذا

تاریخ: ٢:٢٩ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢ بهمن ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :