مواد لازم:

گوجه فرنگی پوره شده ............ ۵ عدد

پنیر فتا (صبحانه) ................... ۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا ............................. مقداری

سس کچاپ ....................... ۲ ق غ

پودر سیر .......................... ۱ ق غ

ریحان تازه ....................... ۱ ق غ (اگه تازه ندارید از ریحان خشک استفاده کنید)

خمیر پیراشکی ................ به مقدار لازم

نمک و فلفل و روغن ........... به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوجه فرنگی پوره شده و پنیر فتا را با هم مخلوط میکنیم و در روغن سرخ میکنیم

  

پودر سیر و سس کچاپ هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. به قدری روی حرارت باشد که مایه غلیظی بدست بیاد.

برگ ریحان تقریبآ خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم.و از روی حرارت بر میداریم

از موادمون به اندازه یک قاشق وسط خمیر قرار میدهیم و پنیر پیتزا روش میریزیم و لبه های خمیر را بوسیله یک چنگال به هم وصل میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.

      

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

طعم ریحان و پنیر و گوجه فرنگی در این کالزونی خیلی خیلی خوشمزستخوشمزه

یک میان وعده خوشمزه برای بچه ها

نوش جان


دسته بندی : منو پیش غذا، غذاهای فرنگی، میان وعده

تاریخ: ٦:٥۱ ‎ب.ظ - جمعه ٢٩ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 


 

مواد لازم:

سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده ..... ۳۰۰ گرم

سیب زمینی نگینی شده ................. ۲ عددمتوسط

پیاز نگینی شده ............................. ۱ عدد بزرگ

سیر خرد شده ................................ ۵ حبه

تخم مرغ ....................................... ۴ عدد

ادویه کاری ؛روغن؛ نمک و زردچوبه....... مقداری

طرز تهیه:

۱. پیاز نگینی را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم؛ فقط در حدی که نرم شود.به این مرحله که رسید سیر خرد شده را اضافه میکنیم.

     

۲. سیب زمینی را تفت میدهیم.(سرخ نمی کنیم فقط کمی تفت میدیم)

       

۳. مرغ پخته شده و خرد شده(من نگینی خرد کردم) ؛ پیاز و سیب زمینی و سیر و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم.

۴. تخم مرغ ها را به مخلوط بالا اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.

۵. کف تابه روغن ریخته و مواد را در تابه داغ شده میریزیم و با شعله کم تا بپزد.

     

میتونید با نون سنگک یا بربری؛ سبزی و سالاد نوش جان کنید.



دسته بندی : منو پیش غذا، انواع کوکو

تاریخ: ۱۱:٤٧ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٢٧ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

این پلو ؛ مخصوص ترکیه است و میتونم بگم که خیلی خیلی خوش طعم و لذیذ هست
مواد لازم: 
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز کوچک، خرد شده
  • یک قاشق چایخوری رب فلفل چیلی ترکی
  • 3 عدد گوجه فرنگی، نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 2 فنجان بلغور درشت، شسته شده
  • یک لیتر عصاره مرغ
  • من از یک عدد فلفل دلمه ای هم استفاده کردم.خیلی خوش طعمش میکنه.

روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود و مثل کته دم بکشد.من کباب تابه کنارش گذاشتم ولی از مرغ هم میشه استفاده کرد.

نوش جان


دسته بندی : انواع پلو، غذاهای فرنگی

تاریخ: ٧:٠٠ ‎ب.ظ - جمعه ٢٢ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

  • کدوحلوایی: 800 گرم
  • کره گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
  • سیر: 2 حبه،‌رنده شده
  • پودر کاری: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب مرغ: 3 پیمانه، 750 لیتر
  • خامه: نصف پیمانه

روش تهیه:

1- کدوحلوایی را پوست کنده و در قابلمه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی آن را بپوشاند. با در بسته و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

2- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط آب کرده و پیاز و سیر را 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. آب مرغ و کدو حلوایی را اضافه کنید.

3- هنگامی که سوپ به جوش آمد در آن را بسته و 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و قبل از سرو آن را با غذاساز پوره کرده و خامه را به آن اضافه کنید.

...

 

نکات:

۱- به جای پیاز می‌توانید از یک ساقه تره‌فرنگی درشت استفاده کنید. در این صورت سیر حذف شود.

۲- برای غنی‌تر شدن سوپ می‌توانید 50 تا 75 گرم مغز تخم کدوحلوایی بو داده یا خام را آسیاب کرده و به آن اضافه کنید.

۳-میتوان سوپ را با تخم کدوحلوایی، پنیر رنده شده و پیازچه ساطوری‌شده تزیین کرد.


دسته بندی : منو پیش غذا، سوپ ها

تاریخ: ٤:٥٥ ‎ب.ظ - یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

مواد لازم:

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

بادمجان قلمی : ۱۲-۱۰ عدد

عدس : ۱۰۰ گرم

لوبیا سفید : ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذا خوری

کشک ساییده غلیظ : ۲ یا ۳ فنجان(به ذائقه خودتون بستگی داره)

گردوی چرخ شده : ۱/۲ فنجان

زعفران ساییده : مقداری

سیر داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نعناع داغ : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم

سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد
بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس و لوبیا خیس خورده را به آن اضافه می کنیم
بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت ولوبیا وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادمجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود
سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود
حلیم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد
روی حلیم را با کمی کشک؛ نعناع داغ ؛ سیرداغ و گردو تزئین می کنیم

--- معمولآ برای حلیم بادمجان از عدس استفاده میکنند ولی من به دلیل اینکه حلیم سیاه نشود از لوبیا سفید و به مقدار کمتری از عدس استفاده کردم.


دسته بندی : منو پیش غذا، انواع خوراک با بادمجان

تاریخ: ٦:٠٧ ‎ق.ظ - چهارشنبه ٦ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

 

 

مواد لازم:

لبو متوسط : ۳ عدد رنده شده

روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری

هویج متوسط: یک عدد رنده شده

سیب زمینی : یک عدد رنده شده

آب مرغ : یک و نیم لیتر

ورمیشل : ۱۰۰ گرم

خامه : یک چهارم پیمانه

سرکه سفید یا آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

روش تهیه:

۱.روغن را در قابلمه ریخته و داغ کرده و لبو و هویج را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

۲.سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه آب مرغ را اضافه کرده تا به جوش آید و شعله را کم کرده ؛ با در بسته ۲۵ دقیقه تا بپزد.

۳. هنگامیکه سبزیجات کاملآ پخت نمک و فلفل را اندازه کرده و ورمیشل را اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه سرکه یا آبلیمو و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید.



دسته بندی : سوپ ها، منو پیش غذا

تاریخ: ۱٢:٠٢ ‎ق.ظ - شنبه ٢ دی ۱۳٩۱ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :