تیرامیسو یک دسر خوشمزه و محبوب ایتالیایی می باشد که می توان با تخم مرغ یا بدون تخم مرغ آنرا تهیه کرد. این دسر بسیار راحت و سریع درست می شود.

در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو با تخم مرغ آشنا می شوید.

مواد لازم:
پنیر ماسکار پونه یا(پنیر خامه ای+کمی شکر+خامه فرم گرفته) ............. 300 گرم
تخم مرغ ................................ 4 عدد
شکر ..................................... 10 قاشق غذا خوری
لیدی فینگر ............................ مقداری   
قهوه سرد .............................. کمی

طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید زرده ها رو با مقداری از شکر بزارید روی بخار آب و تند تند مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ ها سفید بشه و شکر کاملا حل بشه بعد با پنیر خوب مخلوط کنید

سفیده تخم مرغ رو آنقدر بزنید تا سفید بشه تا وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده نریزه و بعد کم کم بقیه شکر رو اضافه کنید و باز هم بزنید و بعد با زرده و پنیر به صورت دورانی مخلوط کنید
حالا لیدی فینگر ها رو توی قهوه ای که خنک شده بزنید و بچینید توی قالب وقتی کامل کف ظرف پوشیده شد کمی از مواد پنیر و تخم مرغ رو بریزید روی بیسکویت ها و بعد کمی روش پودر کاکائو بریزید و این کار رو تا آخر ادامه بدید یعنی دوباره لیدی فینگر بچینید و دوباره مواد پنیر و تخم مرغ و پودر کاکائو و در آخر به مدت 5-6 ساعت بزارید تو یخچال تا خوب خودش رو بگیره و بعد میتونید سرو کنید.

نکته:میتونید به جای لیدی فینگر از کیک اسفنجی هم استفاده کنید.


دسته بندی : منو دسر، تیرامیسو

تاریخ: ٦:٤٠ ‎ب.ظ - یکشنبه ۱۸ دی ۱۳٩٠ | نویسنده: بامزه |


 

لیدی فینگر بیسکوئیت هائی هستند شبیه انگشت پهن که بافت اسفنجی

شکلی دارن و برای درست کردن دسرهائی مثل تیرامیسو و شارلوت و

ترایفل مورد استفاده قرار می گیرن و به راحتی میتونید توی خونه درستش

کنید .لیدی فینگر رو درست کنید یا بخرید تا تیرامیسو رو با هم درست کنیم

(با این میزان حدود 25 عدد لیدی فینگر خواهید داشت)

 مواد لازم :

آرد ............................. 3/4  پیمانه 1 قاشق غذا خوری کمتر 

تخم مرغ ..................... 3 عدد

شکر .......................... 6 ق غ

وانیل ..........................  1 ق چ

پودر شکر .................... مقداری

طرز تهیه: 


سفیده و زرده تخم مرغ ها رو جدا کردم و سفیده را آنقدر هم زدم تا کاملا سفت شد و بعد شکر را به سفیده اضافه کردم و باز با همزن هم زدم تا دوباره سفت و پفکی شد. زرده ‌ها رو با وانیل هم زدم تا کاملا یک دست بشه و به سفیده اضافه کردم  و به صورت دورانی و خیلی‌ آروم هم زدم تا پف سفیده از بین نره. آرد رو کم کم الک کردم و به سفیده اضافه کردم و دورانی هم زدم. باید خیلی آروم این کار انجام بشه تا حالت سبکی خودشو حفظ کنه. بعد مواد رو داخل قیف ریختم و از ماسوره سر صاف به قطر 1.5 سانت استفاده کردم و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته بودم به شکل باریک و بلند قیف زدم. وقتی‌ همه شیرینی ها رو قیف زدم پودر شکر روشون الک کردم , بعد از 1 دقیقه دوباره پودر شکر الک کردم و داخل فر که از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودم به مدت 15 دقیقه قرار دادم تا بپزن. وقتی‌ پختن بلافاصله از سینی جدا کردم چون اگه شیرینی ها سرد بشن دیگه جدا نمیشن.

             

این لیدی فینگر‌ها همون نان لطیفه هست , میتونید از یه قیف بزرگتر برای قیف زدن این شیرینیها استفاده کنید و بعد از پخت روی یکی‌ از نونها خامه فرم گرفته بمالید و یکی‌ دیگه از نونها رو روی خامه قرار بدید همون شیرینی‌ لطیفه خودمون می‌شه.

 

 



دسته بندی : انواع شیرینی

تاریخ: ٦:٢۱ ‎ب.ظ - شنبه ۱٧ دی ۱۳٩٠ | نویسنده: بامزه |


 

 

 

با تشکر از شف طیبه عزیز برای آموزشهای شیرین و خوشمزشون

مواد لازم:

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل ربع ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ
 
برای شربت:

آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ
هل ربع ق چ
برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته (من استفاده نکردم)
طرز تهیه:

فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید.
ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید
آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)
درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)
حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.
بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.
در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.
در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.
این هم لینک مستقیم تهیه کیک: کیک شربتی(شف طیبه)

دسته بندی : انواع کیک

تاریخ: ٧:٢٩ ‎ب.ظ - شنبه ۱٠ دی ۱۳٩٠ | نویسنده: بامزه |


 

» salam ( شنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٤ )
» کیک شکلاتی-نسکافه ای ( یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سالاد لوبیا چیتی ( شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» پیاز کریسپی ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» سیر سرخ شده ( چهارشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» کوکو گوشت و گردو ( سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳٩٢ )
» ترایفل ( دوشنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩٢ )
» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی گل مینا ( سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱ )
» شیرینی نخودی ( دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱ )

 

به دنیای مزه ها خوش آمدید /// کپی برداری از این وبلاگ تنها با به کاربردن نام مدیر وبلاگ و قرار دادن لینک مربوطه مجاز میباشد.
ایجاد کننده وبلاگ :